Rhenen

Cuneraweg 426

Op een prachtige locatie van het ruim 430 hectare grote landgoed Prattenburg is de monumentale "tuinbaaswoning" gelegen op een perceel van circa 750 m².

Deze wel zeer bijzondere woning in chaletstijl wordt samen met een bijgebouw tijdelijk verhuurd voor een maximale periode van twee jaar. Een ultieme buitenkans om te komen wonen op dit prachtige landgoed en te genieten van de rust en prachtige omringende natuur. De "tuinbaaswoning" is gelegen aan een slingerende verkeersluwe laan die langs kasteel Prattenburg voert. In deze rijksmonumentale woning, welke gebouwd is rond 1890, voelt u letterlijk de rijke historie van landgoed Prattenburg. Overigens zonder afstand te doen van modern comfort vanwege de intensieve restauratie en renovatie welke in 2010 heeft plaatsgevonden. Het huis is gelegen nabij de bebouwde kom van Veenendaal. Tevens zijn uitvalswegen (A12 op 10 autominuten, A15 op 15 autominuten) en station Veenendaal Centraal (op ca. 10 fietsminuten) met rechtstreekse verbinding naar Utrecht Centraal
binnen handbereik.

Indeling:

Begane grond
Entreehal met trapopgang en toilet en badkamer. De hal biedt eveneens toegang tot de kelder, de keuken en de woonkamer. Royale woonkamer voorzien van open haard. De woonkamer biedt een fantastisch uitzicht op de landerijen en bosrand. Aan de achterzijde van de woning ligt de ruime keuken, welke qua maatvoering zeer geschikt is om in te richten als leefkeuken. Hoge ramen zorgen, zowel in de woonkamer als keuken, voor veel lichtinval en een prachtig uitzicht over het grote terras en tuin. Via de hal is er toegang tot een bijkeuken, met een aparte tuin- of achterdeur. Naast de woonkamer is een aparte kamer gelegen, welke in te richten is als eetkamer, kantoorruimte of slaapkamer.

Vaste trap naar:

Verdieping
Trapopgang, overloop, toegang tot masterbedroom en een tweetal slaapkamers. Aangrenzend aan de overloop is eveneens een tweede badkamer
gelegen.

Buitenruimte:
Garage, kleine werkplaats en overdekt terras
De houten garage is voorzien van een dubbele toegangsdeur. Aangrenzend is een kleine werkplaats gelegen. Onder de overkapping van de schuur is tevens een overdekt terras gesitueerd.

Bijzonderheden:
De woning is uitvoerig gerenoveerd en voorzien van nieuw stucwerk en nieuw sanitair. Daarnaast is de woning deels voorzien van vloerverwarming.

- Gemeubileerde verhuur behoort tot de mogelijkheden;
- Verhuur geschiedt voor een periode van twee jaar, zonder verlengingsmogelijkheid, op basis van gunning;
- Huurprijs is exclusief Gas/Water/Elektra.

Benodigde gegevens indien u voornemens bent de woning te huren:
- Legitimatie;
- Twee recente loonstroken;
- Werkgeversverklaring.

Volledige omschrijving

€2.050 per maand

Kenmerken

Type object
Woonhuis
Soort woning
landhuis
Soort woning
vrijstaande woning
Woning kenmerk
 
Bouwvorm
bestaande bouw

Overdracht

Straat
Cuneraweg 426
Postcode
3911 RW
Plaats
Rhenen
Alle kenmerken
Om van deze functionaliteit gebruik te kunnen maken is JavaScript ondersteuning vereist.
Naar mobiele navigatie