Witte Rentmeesters en Makelaars

Hummelo

Broekstraat  99a 11

€ 665.000 Kosten koper

Verkocht onder voorbehoud! Bedrijfsruimte te Hummelo

Kenmerken

 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Type object
  Bedrijfsruimte
 • Vraagprijs
  € 665.000 Kosten koper
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
 • Lees meer
+44

Broekstraat  99a 11

Hummelo
Bekijk op kaart
Bekijk alle foto's

Verkocht onder voorbehoud! Bedrijfsruimte te Hummelo
Vraagprijs
€ 665.000
Kosten koper

In het buitengebied van Hummelo gelegen bedrijfsruimte met diverse bedrijfsopstallen, twee wooneenheden en weide. Het is gelegen nabij uitvalswegen richting steden als Zutphen en Doetinchem.

Broekstraat 9
Begane grond: entree, hal, toilet, woonkamer met houtkachel, eethoek, ruime keuken v.v. allerhande inbouwapparatuur van onder andere Siemens met toegang naar de tuin. Tevens is de kelder vanuit de keuken bereikbaar.
Via vaste trap naar eerste verdieping: overloop, 4 slaapkamers (waarvan 1 slaapkamer in gebruik is als wasruimte/inloopkast), badkamer met wastafelmeubel, toilet en douchecabine.
Via vaste trap naar zolderverdieping: overloop, 1 slaapkamer/werkkamer, 1 bergruimte.
Voorzien van Glasvezel t.b.v. telefoon, TV en internet.
Geheel verwarmd middels CV gas, CV ketel ca 6 jaar oud en eigendom.

De woning heeft een omliggende tuin en eigen parkeergelegenheid.

Broekstraat 9a
Begane grond: entree, hal, toilet, woonkamer met openhaard, nette keuken v.v. inbouwapparatuur. Toegang tot bijkeuken met wasmachineopstelling en schuur, toegang naar tuin.
Via vaste trap naar eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers (waarvan 1 slaapkamer in gebruik is als werkruimte/bergruimte), badkamer met wastafel, toilet, bad en aparte douche.
Via vlizotrap naar zolderverdieping: bergruimte.
Voorzien van Glasvezel t.b.v. telefoon, TV en internet.
Geheel verwarmd middels CV gas, CV ketel ca 6 jaar oud en eigendom.

De woning heeft een voor- en achtertuin.

Broekstraat 11 (geen binnen foto’s)
Kantoorruimte begane grond: entree, hal, toilet, 2 kantoorruimtes, handenwasgelegenheid en toiletgroep voor heren met 2e toilet, ruime hal v.v. grote roldeur.
Via vaste trap naar eerste verdieping 1: overloop, 2 kantoorruimtes, archiefruimte.
Via vaste trap naar eerste verdieping 2: overloop, kantine
Geheel verwarmd d.m.v. CV installatie gas ketel ca 4 jaar oud en eigendom
Voorzien van Glasvezel t.b.v. telefoon en internet.

Verder bestaat Broekstraat 11 uit diverse bedrijfsopstallen in de vorm van hallen/garageboxen, waaronder een romneyloods, houten garageboxen en in steen opgetrokken zadeldakhallen.

Parkeren kan op het terrein zelf.

Achterop het perceel is een dubbele paardenstal met toegang tot een weide voor hobbymatig gebruik.
Bestemmingen
Op de percelen van Broekstraat 9, 9a en 11 te Hummelo rusten een drietal bestemmingen volgens het bestemmingplan Landelijk gebied Bronckhorst.
- Bedrijf (deze enkelbestemming rust op Broekstraat 9, 9a en 11)
- Agrarisch met waarden - Landschap (deze enkelbestemming rust op de weidegrond)
- Waarde archeologisch verwachting 2 (deze dubbelbestemming rust op Broekstraat 9, 9a en 11 en de weidegrond)

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1950 – 1955 jaren ’70 volledig verbouwd tot huidige situatie.
- Volledig perceeloppervlakte van Broekstraat 9, 9a en 11: circa 5.883 m²
- Oppervlakte Broekstraat 9: circa 124 m²
- Oppervlakte Broekstraat 9a: circa 156 m²
- Oppervlakte Broekstraat 11: circa 150 m² (excl. loodsen)
- Bestemmingsplan met 3 bestemmingen volgens het bestemmingsplan Landelijk gebied Bronckhorst te weten: Bedrijf, Agrarisch met waarden en Waarden archeologische verwachting 2.
- Aanvaarding in overleg
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Type object
  Bedrijfsonroerendgoed
 • Vraagprijs
  € 665.000 Kosten koper
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
Bekijk alle foto's

De Achterhoek is een streek in de provincie Gelderland die ook wel De Graafschap wordt genoemd. De Achterhoek is het meest oostelijke deel van de provincie Gelderland. De streek wordt aan de westzijde begrensd door de rivier de IJssel. In het noorden grenst de streek aan Twente en Salland. In het oosten en zuiden is de landsgrens met Duitsland de rand van het gebied. De Achterhoek is dichterbij dan menigeen vaak denkt. Vanaf Utrecht ben je in een uurtje in het hart van de Achterhoek!

Landschap
Zodra je de rivier de IJssel over bent en zo’n Achterhoeks landweggetje volgt merk je het direct. De weg is niet recht. Hij slingert. Langs grote bomen, door bossen en om boerderijen heen. Je krijgt om de zoveel meter telkens een ander uitzicht. Soms is het een bosrand, dan weer zijn het akkers. Het is niet Hollands meer. Nee, je ziet al rijdend de boerderijen verdwijnen achter houtwallen en boomgroepen en er lopen golvingen tot aan de horizon. En plots heb je weer een vergezicht. Het lijkt net een toneel met verschillende coulissen. Dat is waarom het landschap van de Achterhoek ook wel een coulisselandschap wordt genoemd. Het is er nog steeds. Het werd in vele honderden jaren door de boerenbevolking opgebouwd en ingericht.

Het waren de boeren en vooral de knechten die het land bouwden. Duizenden karren vol mest uit de potstallen werden gemengd met de ooit schrale zandgronden. Zo ontstonden de vruchtbare kampen, de essen en de enken, die op hun beurt weer de namen gaven aan de boerderijen en de bewoners. Kijk maar in de telefoongids of in het straatnamenboek. Hogenkamp, Kemper en Kamphuis zijn bekende Achterhoekse familienamen. En hoeveel boerderijen heten wel Enkzicht, Koerkamp of Eshuis? De essen zijn (nog steeds zichtbare) verhogingen in het landschap. Voeg daar de stuwwalresten uit de laatste ijstijden bij en je hebt de landschappelijke geschiedenis van dit afwisselende gebied voor ogen. De Achterhoek is ook rijk aan kastelen en landhuizen.

Cultuur
De Achterhoek telt tal van musea. Daarnaast heeft de Achterhoek ook haar eigen tradities. In delen van de Achterhoek worden nog altijd veel tradities levend gehouden zoals dauwtrappen, carbidschieten, nieuwjaar winnen, kniepertjes eten, paasvuur, plaatsen van een meiboom, midwinterhoornblazen, Driekoningen, kroamschudd’n, een optocht lopen met een palmpasenstok, schuttersfeesten en het bijbehorende vendelen.

Iets anders wat typisch Oost-Nederlands is, is het gebruik dat men in de Achterhoek terugvindt, de burenhulp, ook wel noaberschap.

Onderwijs
Naast basisonderwijs, speciaal onderwijs en middelbaar onderwijs is de Achterhoek ook goed vertegenwoordigd op het gebied van middelbaar beroepsonderwijs. Het Graafschap College is de grootste MBO-instelling van de Achterhoek. Ze staan erom bekend dat ze les geven aan mensen van alle leeftijden op het gebied van Economie & Dienstverlening, Techniek & Informatica en Zorg, Welzijn & Sport. Naast deze sectoren verzorgt het Graafschap College ook de sector Educatie & Participatie op het gebied van voortgezette educatie (vwo, havo en vmbo-tl), Nederlands als tweede taal, inburgering en beroepsonderwijs (AKA). Daarnaast is het Graafschap College sterk in (maatwerk)scholing voor bedrijven en instellingen. De Iselinge Academie is een voorbeeld van het Hoger Beroeps Onderwijs in de Achterhoek. Zij zijn gespecialiseerd in het opleiden van onderwijsprofessionals.

Sport
In iedere gemeente zijn tal van verenigingen. Of het nu gaat om voetbal, tafeltennis of hockey. Overweegt u een verhuizing naar een van de Achterhoekse gemeenten dan zijn er zeker ook mogelijkheden om uw favoriete sport in de buurt te beoefenen.

Toerisme

De verschaling van de landbouw heeft er mede voor gezorgd dat er binnen de regio veel plattelandstoerisme is ontstaan. Het gebied is in trek bij mensen die rust zoeken of juist een actieve vakantie wensen. Diverse activiteiten als fietsen, wandelen, paardrijden, nordic walking, huifkartochten, kanovaren, ballonvaren of een verblijf aan een van de recreatieplassen is populair onder de toeristen.

Bekijk alle foto's