Witte Rentmeesters en Makelaars

Arnhem

Lovinklaan  69

€ 1.350 Per maand

Verhuurd! Appartement te Arnhem

Kenmerken

 • Status
  Verhuurd
 • Soort woning
 • Type woning
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
 • Lees meer
+23

Lovinklaan  69

Bekijk alle foto's

Verhuurd! Appartement te Arnhem
€ 1.350
Per maand

Op een mooie locatie, direct gelegen aan het Sonsbeekpark, ligt dit ruime appartement met balkon. Het is een 3 kamer appartement met eigen berging en parkeerplaats. Vanuit het appartement en het balkon heeft u een prachtig uitzicht over Arnhem. Het balkon is op het zuiden gelegen.

Het appartementencomplex beschikt over een lift. Het appartement ligt nabij het monumentale Sonsbeekpark en nabij de aansluitingen van de A12 en A50. Het centrum van Arnhem en het centraal station zijn op loopafstand te vinden.

De woonwijk het Sonsbeek Kwartier Noord alwaar het appartement is gelegen, is een sfeervolle woonwijk met veel groen. Aan de achterzijde van het appartement ligt het monumentale voormalige hoofdkantoor van de Nederlandsche Heidemij Maatschappij, waarin thans een notaris-/advocatenkantoor gevestigd is.

Het appartement wordt verhuurd voor een maximale periode van 2 jaar.

Indeling:
Begane grond:
Hoofdentree, met bellentableau met videofooninstallatie en brievenbussen. Hal met lift, trappenhuis en toegang tot bergingen en parkeerplaats.

Derde verdieping (appartement):
Entree, gang met toegang tot royale woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, toilet met wastafel, badkamer voorzien van een ligbad, douche, toilet, designradiator en wastafelmeubel. Het appartement heeft een aparte ruimte waar de CV opstelling staat met provisiekast en mogelijkheid voor het plaatsen van bijvoorbeeld een vriezer. Daarnaast is er nog een grote provisieruimte voor uw voorraad.

Bijzonderheden:
- toplocatie;
- bouwjaar appartementencomplex 1998;
- op loopafstand van het centrum en Park Sonsbeek;
- parkeervoorzieningen in de omgeving van het complex.

Huurvoorwaarden:
- Huurprijs: € 1.350,00 per maand excl. gas/water/elektra/internet/tv;
- Geen servicekosten;
- Aanvaarding: per medio juni;
- Huurtermijn: in overleg, minimaal 1 jaar, maximaal 2 jaar;
- Huurbetaling: per maand vooruit;
- Inkomens check;
- Eigen ondernemers dienen minimaal 2 volledige boekjaren aan te leveren;
- Geen verhuur aan studenten of vrienden;
- Garantiestellingen zijn niet mogelijk;
- Gas/water/elektra/tv/internet op eigen naam;
- Roken en huisdieren niet toegestaan;
- Waarborgsom: ter grootte van 1 maand huur;
- Verhuurder behoudt het recht van gunning.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huur ingangsdatum, op basis van de wijziging van het maand prijsindexcijfer volgens de consumentindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het C.B.S.

Op 24 mei a.s. is er mogelijkheid tot bezichtigen van het appartement. Dit is alleen mogelijk op afspraak, voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor.
 • Status
  Verhuurd
 • Type object
  Appartement
 • Soort woning
 • Type woning
 • Prijs
  € 1.350 Per maand
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
Bekijk alle foto's

Landschap

Een groot deel van het landelijke gebied van Arnhem kenmerkt zich door veel natuur. Park Sonsbeek, Stadsblokken-Meinerswijk en Nationaal Park De Hoge Veluwe geven de gemeente een 'groene' karakter. Nationaal Park Veluwezoom leent zich door zijn uitgestrekte padennetwerk uitstekend voor wandelen, fietsen en paardrijden. Er zijn diverse wandel-, fiets- en ruiterroutes in het gebied uitgezet. Ook is er een rondlopende mountainbikeroute. Langs de paar wegen die door het park lopen, is een aantal grotere en kleinere parkeerplaatsen aanwezig, soms met voorzieningen zoals picknicktafels en speeltoestellen. Het heuvelachtige gebied bestaat grotendeels uit gevarieerd bos, heide, en een enkele zandverstuiving. Centraal in het nationaal park ligt het bekende uitzichtpunt de Posbank. Het dorp Schaarsbergen markeert de overgang tussen het stedelijke gebied van Arnhem en de natuurgebieden van de Veluwe, en ligt in een bijzonder groene omgeving. Ook zijn er enkele agrarische bedrijven gevestigd. Schuytgraaf ligt in de streek Over-Betuwe. Het is een landelijke streek met veel vee- en fruitteelt en boomkwekerijen. Ook vindt men hier veel wandel- en fietsroutes.

Arnhem is door zijn ligging aan de Rijn en IJssel ook een rivierenlandschap. De regio heeft verschillende waterrecreatiegebieden voor talloze doeleinden zoals zwem- en watersporten. Bekendste recreatiegebieden zijn de Rijkerswoerdse Plassen en de Lathumse plas. Men vindt bij de plassen in de zomer vooral zonaanbidders.

Cultuur

De Stadsregio Arnhem Nijmegen is ook een centrum van cultuur, met vele musea, schouwburgen, concertzalen, bioscopen en winkels. Ook vinden in de stadsregio veel evenementen plaats. Bekende evenementen zijn onder andere de Nijmeegse Vierdaagse en de jaarlijks in Arnhem gehouden World Statues Festival, de Kasteelfeesten in Wijchen en de concerten die plaatsvinden in het GelreDome.

Onderwijs
Naast basisonderwijs, speciaal onderwijs, internationaal onderwijs en middelbaar onderwijs is regio Arnhem/Nijmegen ook goed vertegenwoordigd op het gebied van middelbaar beroepsonderwijs. Ook beschikt de regio Arnhem/Nijmegen over hogescholen. De bekendste Hogeschool is toch wel Hogeschool Arnhem Nijmegen, ook wel HAN. Deze behoort tot een van de grootste hogescholen van Nederland. Ze vertegenwoordigen 54 bacheloropleidingen en 14 masters in de varianten voltijd, deeltijd en duaal. Daarnaast bieden ze 15 associate degrees en circa 300 cursussen en trainingen. Ook legt de HAN zich met onder andere 50 lectoraten en 7 centres of expertise toe op onderzoek en kennisinnovatie. Ook ArtEZ is een bekende naam, de Nederlandse hogeschool voor de kunsten.
Daarnaast is er ook een Universiteit in Nijmegen. De Radboud Universiteit is een brede, internationaal georiënteerde en studentgerichte onderzoekuniversiteit.

Sport

In iedere gemeente zijn tal van verenigingen. Of het nu gaat om voetbal, tafeltennis of hockey. Overweegt u een verhuizing naar een van de gemeenten in de streek Arnhem/Nijmegen dan zijn er zeker ook mogelijkheden om uw favoriete sport in de buurt te beoefenen.

Toerisme

Van de Veluwezoom met haar brede lanen en eeuwenoude beuken tot de golvende heidevelden van de Posbank. De knusse dorpskernen en riante buitenplaatsen rond Arnhem laten je zien dat the rich and famous hier al eeuwenlang hun vertier zoeken.

Benieuwd hoe creatief al dat groen kan maken? In stad Arnhem zie je op straat een bonte stoet aan modestudenten en in de hippe conceptstores van het Modekwartier vind je een eigentijdse kijk op kunst en mode. Ten westen van Arnhem stromen beekjes vanaf de hoge Veluwe omlaag naar de Rijn en vormen kleine watervallen. In De Liemers geniet je van de heerlijke, verse streekproducten of doe je een drankje op een terrasje bij een stoere historische steenfabriek. Ontspanning gegarandeerd.

Bekijk alle foto's