Witte Rentmeesters en Makelaars

Hoog-keppel

Burg. Vrijlandweg  16

€ 365.000 Kosten koper

Verkocht! Woonhuis te Hoog-keppel

Kenmerken

 • Status
  Verkocht
 • Soort woning
  Eengezinswoning
 • Type woning
  Vrijstaande woning
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
 • Lees meer
+24

Burg. Vrijlandweg  16

Hoog-keppel
Bekijk op kaart
Bekijk alle foto's

Verkocht! Woonhuis te Hoog-keppel
Vraagprijs
€ 365.000
Kosten koper

Wie wil er niet landelijk wonen in een dorp met oude dorpsbrink, uitzicht op een sfeervol 15e eeuws kerkje? De woning ligt in het oude centrum van het dorp Hoog-Keppel, 5 km van het pittoreske Doesburg, en beschikt over een royale tuin die veel privacy biedt. U wandelt of fietst zo de natuur in. In het dorp zijn de nodige voorzieningen aanwezig, waaronder een wijkcentrum met huisartsenpost, apotheek en fysiotherapeut, een sporthal, een openlucht- en overdekt zwembad, een golfbaan en tennisbanen.

Deze vrijstaande woning (1955) met aangebouwde bijkeuken en houten garage (1973) is eenvoudig en dient grondig gerenoveerd te worden. U kunt ook de huidige woning slopen en hier nieuwbouw realiseren.

Met een totale oppervlakte van 1.330 m² eigen grond, waarvan een deel bouwvlak en het grootste gedeelte tuin, is dit een uitgelezen kans om dichtbij de natuur vrijstaand te wonen.

Indeling
Begane grond
Hal, kantoortje, kamer met serre, apart toilet, woonkamer met open keuken (in de keuken is toegang tot een kleine voorraad kelder via een luik in de vloer), meterkast, badkamer (jaren ’70), bijkeuken, werkkamer met ruime kelder (stahoogte) en toegang tot de garage. Boven de keuken is een vliering waar ruimte is voor opslag en waar de Cv-installatie staat.

Eerste verdieping
Overloop, 2 slaapkamers en veel opslagruimte onder het schuine dak.

Tuin
De tuin is gelegen op het zuiden. De tuin is in de jaren ’70 aangelegd volgens de principes van een natuurtuin naar de ideeën van Louis le Roy en Romke van de Kaa; aantrekkelijk voor vlinders, bijen en vogels. Er is een vijver, verschillende schaduw- en zonneplekken en een grote zitkuil. Er staan fruitbomen en een grote walnotenboom (met een flinke oogst) en er is genoeg ruimte voor een moestuin.

Nieuwbouw van een woning
Nieuwbouw van de woning is mogelijk en moet voldoen aan de herbouwregels uit het bestemmingsplan Stedelijk gebied Bronckhorst.
De oppervlakte van het hoofdgebouw mag conform het bestemmingsplan maximaal 200 m² zijn.

Verbouwen van de huidige woning
U kunt vergunningsvrij bijbouwen. Men gaat dan uit van het hoofdgebouw zoals deze er nu staat (excl. aangebouwde bijkeuken en garage). De oppervlakte hiervan bedraagt 61m².

U kunt i.v.m. de regelgeving maximaal 179m² van het bouwvlak bebouwen.

Voorts is het mogelijk om buiten het bouwvlak nog 120 m² bijgebouwen te realiseren.

Voor duidelijke uitleg middels afbeeldingen inzake bouwvlakken e.d. verwijzen wij u naar onze brochure.
Tevens is er een bouwkundig rapport op te vragen bij ons kantoor. Hierin staan de kosten gemeld voor het uitvoeren van werkzaamheden op de visueel zichtbare gebreken van de woning. Deze kosten zijn geraamd op € 95.050,-- NB: excl. verdere verbeteringen aan het pand en tuininrichting.

Bijzonderheden
- bijzondere plek en meer dan 1.300 m² eigen grond;
- nutsvoorzieningen gas/water/elektra aanwezig;
- nieuwbouw, verbouw is mogelijk of een combinatie hiervan;
- de mogelijkheid om vrijstaand te wonen met vrij uitzicht voor en achter;
- bij het sluiten van de koopovereenkomst worden de volgende clausules opgenomen: asbestclausule, bodemclausule, ouderdomsclausule en feitelijke staat;
- bij het sluiten van de koopovereenkomst zal geen voorbehoud gemaakt worden voor het verkrijgen van een vergunning van de gemeente Bronckhorst.
 • Status
  Verkocht
 • Type object
  Woonhuis
 • Soort woning
  Eengezinswoning
 • Type woning
  Vrijstaande woning
 • Vraagprijs
  € 365.000 Kosten koper
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
Bekijk alle foto's
Bekijk alle foto's