Witte Rentmeesters en Makelaars

Rozendaal

De Genestetlaan  5

€ 698.000 Kosten koper

Verkocht! Woonhuis te Rozendaal

Kenmerken

 • Status
  Verkocht
 • Soort woning
  Eengezinswoning
 • Type woning
  Vrijstaande woning
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
 • Lees meer

De Genestetlaan  5

Rozendaal
Bekijk op kaart

Verkocht! Woonhuis te Rozendaal
Vraagprijs
€ 698.000
Kosten koper
In één van de mooiste straten van de prachtige gemeente Rozendaal, bieden wij u deze charmante vrijstaande woning met eigen oprit en royaal perceel van 759 m2 aan. De woning heeft een prachtig vrij uitzicht op o.a. de Koningsberg en landgoed Rosendael en wordt omringd door veel groen.

Het huis is oorspronkelijk gebouwd in 1952 en is in 1980 deels gerenoveerd en naar achteren uitgebouwd. De woning heeft 3 riante slaapkamers, een heerlijk ruime woonkamer met openhaard en schuifdeur naar het terras. De tuin en het wijdste uitzicht is de grootste verrassing met een aflopend karakter en speelse inrichting. Het fluitconcert van de tuinvogels is indrukwekkend, een bijzondere tuin om heerlijk in te vertoeven.

Indeling

Begane grond:
Entree, hal, garderobe-nis, toilet met fontein, toegang tot woonkamer, kelder en opgang naar eerste verdieping.
Riante woonkamer met openhaard en schuifdeuren naar het terras. Vanuit de woonkamer heeft u een formidabel uitzicht over de tuin en Rozendaal.
Dichte keuken met aparte eetkamer.

Eerste verdieping:
Overloop, toegang tot drie riante slaapkamers, de masterbedroom heeft een balkon over de gehele breedte van het huis met uitzicht over Rozendaal, badkamer met bad en wastafelmeubel en separaat toilet.

Zolder:
Riante bergzolder.

Souterrain:
Ruim souterrain met wasmachineopstelling, grote berging en kantoorruimte.

Tuin
Prachtige groene tuin, met verschillende bordessen, hoogte niveaus, een vijverpartij, een kippenhok en gazon. Zowel de voor- als achtertuin bieden veel ruimte en privacy.

Woonomgeving:
De woning is gelegen in een omgeving met veel groen, weilanden en speelgelegenheden voor kinderen. In de directe omgeving is hooggewaardeerd basis- en voortgezet onderwijs aanwezig.
Het rustige straatbeeld maakt dat het huis zeer geschikt is voor veel doelgroepen. Ondanks de rust er is echter ook sprake van voldoende gezelligheid. Als voorbeelden zijn aan te halen “Koningsdag” bij het Kasteel en het wijkfeest van “d’Kapellenbergh”, dat elk jaar wordt georganiseerd.

Gemeente Rozendaal:
De oude kern van het dorp is goed bewaard gebleven en mag uniek genoemd worden voor Nederlandse begrippen. De oude Dorpskern en het natuurgebied De Imbosch zijn tot beschermd dorpsgezicht verklaard. Het grootste gedeelte van het grondgebied bestaat uit bos en heide. Trekpleister is onder andere het fraaie Kasteel Rosendael met zijn prachtige park waar bijvoorbeeld het bijzondere fontein "de Bedriegertjes" te vinden is. De gemeente Rozendaal is verder bijzonder door het feit dat het een zelfstandige gemeente is met het kleinste aantal inwoners van Nederland (circa 1.500 inwoners). Niet voor niets is het reeds meerdere malen uitgeroepen tot “beste gemeente van Nederland”.

Bijzonderheden:
- unieke ligging;
- ruim perceel 759 m2;
- prachtige tuin en geweldig uitzicht;
- verbouwingstekeningen aanwezig.
 • Status
  Verkocht
 • Type object
  Woonhuis
 • Soort woning
  Eengezinswoning
 • Type woning
  Vrijstaande woning
 • Vraagprijs
  € 698.000 Kosten koper
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
Bekijk alle foto's
Bekijk alle foto's