Witte Rentmeesters en Makelaars

Arnhem

Dr. Schaepmanlaan  24

€ 275.000 Kosten koper

Verkocht! Woonhuis te Arnhem

Kenmerken

  • Status
    Verkocht
  • Soort woning
    Eengezinswoning
  • Type woning
    Tussenwoning
  • Bouwvorm
    Bestaande bouw
  • Lees meer

Dr. Schaepmanlaan  24


Verkocht! Woonhuis te Arnhem
Vraagprijs
€ 275.000
Kosten koper

Op een zeer geliefde locatie in de gewilde wijk de Geitenkamp ligt deze verrassende eengezinswoning met maar liefst 4 slaapkamers uit de jaren 30. De woning is sfeervol. De tuin is in 2018 volledig opnieuw onder architectuur aangelegd (voor- en achtertuin). Een heerlijke woning uitermate geschikt voor een (jong)gezin.

De achterzijde van de woning is volledig in stijl uitgebouwd met behoud van de juiste verhoudingen met de achtertuin. De balans is goed bewaard gebleven. Door het hoogte verschil in de achtertuin ontstaat er een speels effect. De tuin heeft een achterom zodat u gemakkelijk uw fietsen kan stallen in de berging achter de woning.
De woning is goed onderhouden en heeft de typische kenmerken van de jaren dertig. Hij biedt voldoende ruimte, maar is ook heel knus en huiselijk.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal, toilet, toegang tot kelder, toegang tot woonkamer en trapopgang naar de eerste verdieping.
Woonkamer met half open keuken en een kachelpijp voor een allesbrander. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer is er middels en-suite deuren toegang tot de lichte uitbouw die volledig is uitgebouwd over de gehele breedte van de woning. Vanuit de uitbouw heeft u middels openslaande deuren toegang tot het terras van de achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop, drie slaapkamers, eenvoudige badkamer met douche, wastafel en een aansluiting voor de wasmachine en droger. Trapopgang naar tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Overloop met badruimte voorzien van een ligbad en wastafel en 4 de slaapkamer.

Tuin:
Ruime voor- en achtertuin. De hoofdtuin (achtertuin) is gelegen op het oosten.
Achter de woning ligt een heerlijk zonnig groot terras. De tuin is voorzien van een mooi gazon en prachtige sierbeplanting.
De voortuin is geschikt om in de ochtend heerlijk een kopje koffie te drinken en beschikt over verschillende bordessen met grind.

Bijzonderheden:
-uitbouw achterzijde woning over de gehele breedte;
-onder architectuur aangelegde voor- en achtertuin (2018);
-zonnige tuin op het oosten;
-dubbele beglazing;
-4 slaapkamers;
-alle voorzieningen binnen handbereik.

Omgeving:
Wonen aan de rand van de Geitenkamp is wonen dichtbij het centrum van Arnhem, maar ook vlakbij de natuur. Parken Klarenbeek en Angerenstein liggen op steenworp afstand. Ook de Veluwezoom en de Posbank zijn snel te bereiken.
De Geitenkamp is een wijk in Arnhem Noord met een beschermde status. De wijk is zeer waardevol vanwege de ontwikkelingsgeschiedenis. De cultuurhistorische waarden van de Geitenkamp worden vooropgesteld bij nieuwe ontwikkelingen.
De woning is gelegen dichtbij winkels, het stadscentrum van Arnhem, het geliefde modekwartier en nabij scholen. Uitvalswegen en het openbaar vervoer liggen binnen handbereik.
Het stadspark Hoogte 80 ligt op 5 minuten loopafstand. In dit stadspark worden jaarlijks leuke activiteiten en festivals georganiseerd.
Verder zijn er tal van sport- en speelvoorzieningen in de buurt. Zo treft u een binnen- en buitenzwembad in de omgeving, een atletiekbaan, voetbalvereniging, korfbalvereniging enz.
Kortom, een geweldige uitvalsbasis.
  • Status
    Verkocht
  • Type object
    Woonhuis
  • Soort woning
    Eengezinswoning
  • Type woning
    Tussenwoning
  • Vraagprijs
    € 275.000 Kosten koper
  • Bouwvorm
    Bestaande bouw
Bekijk alle foto's
Bekijk alle foto's