Witte Rentmeesters en Makelaars

Dieren

Burgemeester Willemsestraat  29

€ 395.000 Kosten koper

Verkocht! Woonhuis te Dieren

Kenmerken

 • Status
  Verkocht
 • Soort woning
  Eengezinswoning
 • Type woning
  Vrijstaande woning
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
 • Lees meer
+35

Burgemeester Willemsestraat  29

Bekijk alle foto's

Verkocht! Woonhuis te Dieren
Vraagprijs
€ 395.000
Kosten koper

Charmant vrijstaand woonhuis uit ca. 1918 met vele authentieke details. Deze woning gelegen in Dieren is uitermate geschikt voor een gezin of voor bedrijvigheid aan huis.

Indeling:Entree woning, ruime hal met toilet en mooie granieten vloer. Prachtige lichte kamer- en suite met schuifdeuren tussen de woon- eetkamer en serre deze zijn alle voorzien van mooi visgraat parketvloer met bies. De woon en eetkamer hebben nog een fraaie schouw. De serre heeft openslaande deuren naar de zijtuin. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich nog een speelkamer/studeerkamer. Deze prachtige ruime kamer kunt u eventueel ook gebruiken als slaapkamer.
Nieuwe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur o.a kookplaat, vaatwasser, koelkast en oven.

Op de eerste verdieping bevinden een zich drie ruime slaapkamers, ruime overloop, cv-ruimte en een eenvoudige badkamer.
De badkamer is ruim en heeft een ligbad/douche combinatie, een wastafel en een toilet.

Multifunctioneel bijgebouw
Met toilet en wasmachine aansluiting.
Ideaal als kantoorruimte of praktijkruimte.

Bijzonderheden:
-Platte gedeelte van het dak is in zomer 2019 vernieuwd;
-Visgraat pakket met bies;
-Fraai trappenhuis;
-Glas-in-lood;
-Erker;
-Balkon;
-ruime kavel;
-dubbele beglazing;
-voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
 • Status
  Verkocht
 • Type object
  Woonhuis
 • Soort woning
  Eengezinswoning
 • Type woning
  Vrijstaande woning
 • Vraagprijs
  € 395.000 Kosten koper
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
Bekijk alle foto's

De Veluwe is een overwegend beboste landstreek in de Nederlandse provincie Gelderland en een voormalig kwartier van het hertogdom Gelre.

Landschap

De natuur van Het Nationale Park De Hoge Veluwe is overweldigend. De verschillende oud-Veluwse landschappen wisselen elkaar continu af; tijdens uw tocht door het Park komt u door loof- naald- en gemengde bossen, maar ook over heidevelden (nat en droog), grasvlakten en stuifzandlandschappen.

Die landschappen herbergen een ongekende diversiteit aan planten- en diersoorten. Van de zeldzame parelmoervlinder tot het imposante edelhert, van het gentiaanblauwtje tot de kleine schorseneer. Het Park kent meer dan honderd Rode Lijst-soorten, zoals de tapuit, de draaihals, de heikikker en de ringslang.

Cultuur

Naast rust, vind je op en rond de Veluwe bijzondere culinaire initiatieven, tal van culturele hotspots – zoals het Kröller-Müller Museum of Paleis Het Loo – en knusse Hanzesteden.

Onderwijs

Naast basisonderwijs, speciaal onderwijs, en middelbaar onderwijs is de Veluwe ook goed vertegenwoordigd op het gebied van middelbaar beroepsonderwijs. Ook beschikt de Veluwe over hogescholen. De bekendste Hogeschool is Hogeschool Saxion. Saxion biedt uiteenlopende opleidingen en bijzondere afstudeerrichtingen of specialisaties, zowel nationaal als internationaal. Samen met bedrijven en instellingen wordt door de lectoraten toegepast onderzoek gedaan. Daarnaast biedt de parttime School een gevarieerd aanbod van bij- en nascholing.

Sport
In iedere gemeente zijn tal van verenigingen. Of het nu gaat om voetbal, tafeltennis of hockey. Overweegt u een verhuizing naar een van de gemeenten op de Veluwe dan zijn er zeker ook mogelijkheden om uw favoriete sport in de buurt te beoefenen.

Toerisme

Het toerisme is op de Veluwe sterk ontwikkeld. De provincie Gelderland wenst de verblijfsrecreatie steeds meer te concentreren langs/in de minder kwetsbare randen van het gebied. Hiermee probeert men de grote druk van de recreatie op de natuur te verkleinen. Verschillende recreatiebedrijven in het centrum van de Veluwe en een kazerneterrein bij Nunspeet zijn weer aan de natuur teruggegeven. De overgebleven recreatiebedrijven worden daarbij zoveel mogelijk gemoderniseerd en aangepast aan de wensen van de huidige tijd.

Bekijk alle foto's