Witte Rentmeesters en Makelaars

Hengelo (gld)

Kastanjelaan  4

€ 439.000 Kosten koper

Verkocht! Woonhuis te Hengelo (gld)

Kenmerken

  • Status
    Verkocht
  • Soort woning
    Eengezinswoning
  • Type woning
    Vrijstaande woning
  • Bouwvorm
    Bestaande bouw
  • Lees meer

Kastanjelaan  4

Hengelo (gld)
Bekijk op kaart

Verkocht! Woonhuis te Hengelo (gld)
€ 439.000
Kosten koper

Bent u opzoek naar een woning met aparte praktijkruimte gelegen op een ruim perceel (1.473 m²) dan is deze woning zeker het bekijken waard.

Deze vrijstaande woning is jarenlang deels in gebruik geweest als fysiotherapiepraktijk. Het pand heeft een eigen praktijkruimte met separate entree en is gelegen aan een zeer fraaie laan van het dorp Hengelo (Gld.).

De woning behoeft enige modernisatie.

Indeling
Kelder
Middels vaste trap bereikbare kelder/souterrain voorzien van twee bergruimtes welke dienst kunnen doen als opslag/archief. Eén bergruimte is voorzien van een wasmachine/droger aansluiting. Bijzonder aan deze woning is de kluis. De kelder is totaal 24 m² groot.

Begane grond woonhuis
De ruime hal biedt tot de zeer ruime woonkamer met erker. Vanuit de woonkamer is er toegang naar de tuin met overkapping. Een schuifdeur scheidt de ruime woonkamer met schouw en openhaard van de eetkamer die eveneens via de hal te bereiken is.
Tot slot geeft de hal toegang tot het toilet, de kelder, de keuken en aansluitende bijkeuken. De bijkeuken heeft een deur naar de zonnig gelegen tuin waar u optimaal kunt genieten van uw privacy.

Begane grond praktijk
De praktijkruimte heeft een separate entree en beschikt over een ruime werkkamer met ingebouwde kast, een wachtruimte en berging. Ook geschikt voor kantoor aan huis.

Vaste trap naar:
Verdieping
Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers, waarvan twee toegang bieden tot een eigen balkon met uitzicht op de groene tuin. De badkamer is eveneens op deze verdieping en beschikt over een ligbad, tweede toilet en wastafel.
Over de gehele eerste verdieping zijn diverse inbouwkasten voor extra bergruimte.

Zolder
Een vaste trap geeft toegang tot de zolder waarbij nog een slaapkamer is gesitueerd.

Buitenruimte
Tuin
De hoofdtuin is gelegen aan de achterzijde van de woning en biedt volop beschutting. De tuin is zonnig gelegen, zodat er zowel al in het voorseizoen als nog ruim in het naseizoen genoten kan worden van mooie zonnige dagen.

Schuur
De vrijstaande stenen garage biedt voldoende ruimte voor verschillende activiteiten. Aangrenzend aan de garage is een overkapping gemaakt zodat u kunt genieten van de zon.
  • Status
    Verkocht
  • Type object
    Woonhuis
  • Soort woning
    Eengezinswoning
  • Type woning
    Vrijstaande woning
  • Prijs
    € 439.000 Kosten koper
  • Bouwvorm
    Bestaande bouw
Bekijk alle foto's
Bekijk alle foto's