Witte Rentmeesters en Makelaars

Groessen

Pinkslo  9

Verkoop bij inschrijving Kosten koper

Verkocht! Landgoed te Groessen

Kenmerken

 • Status
  Verkocht
 • Type object
  Landgoed
 • Prijs
  Verkoop bij inschrijving Kosten koper
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
 • Lees meer

Pinkslo  9

Groessen
Bekijk op kaart

Verkocht! Landgoed te Groessen
Verkoop bij inschrijving
Kosten koper

Op één van de mooiste locaties in het buitengebied van Groessen ligt deze geheel verbouwde woonboerderij met caravanstalling en schuur op een perceel van maar liefst 03.07.42 hectare.

De woning is gebouwd in 1928 en na een complete verbouwing onder architectuur in 2003 voorzien van de hedendaagse gemakken. Het geheel heeft een inhoud van circa 1.475 m3 en een totale woonoppervlakte van maar liefst 328 m2. De woning is goed gelegen ten opzichte van de uitvalswegen richting Arnhem (A12), Doetinchem (A18) en Duitsland (A3). Daarnaast bevindt zicht op enkele fietsminuten het dorpscentrum van Groessen dat zich kenmerkt door een bruisend verenigingsleven en allerhande voorzieningen zoals een basisschool, winkels en sportaccommodaties. Ook de grotere steden als Arnhem, Nijmegen, Duiven en Zevenaar liggen binnen handbereik.

Indeling:

Begane grond
Via de hoofdingang komt u in de ruime hal die is voorzien van een toilet. Tevens geeft de hal toegang tot de sfeervolle en ruime woonkamer die plaats biedt voor zowel een zit- als eethoek. Middels de schuifdeuren is het kantoor aan de voorzijde van de woning te bereiken, als ook via de centrale hal. Aan de achterzijde is over de gehele breedte van de woonboerderij een woonkeuken gerealiseerd met gashaard en openslaande deuren naar het zonneterras. De luxe inbouwkeuken met granieten aanrechtblad is onder andere voorzien van een inductiekookplaat, vaatwasser, magnetron, oven en koelkast.

Op de begane grond is verder een ruime slaapkamer gesitueerd met inloopkast en aansluitend een badkamer. Deze compleet ingerichte badkamer is voorzien van doucheruimte, ligbad, dubbele wastafel en hangcloset. De verbinding tussen de woning en de garage/hobbyruimte wordt gevormd door een gang waar de witgoedaansluitingen zijn gerealiseerd en een tweede badkamer. De garage die plaats biedt aan één auto is verdeeld in twee separate ruimtes. Eén van de ruimtes is in gebruik als hobbyruimte. Vanuit de hobbyruimte is de bijkeuken met complete keuken te bereiken die uitermate geschikt is als atelier.

Vaste trap naar verdieping:

Verdieping
De ruime overloop biedt toegang tot een vijftal slaapkamers. Eén van de slaapkamers biedt een opgang naar de ruime zolderverdieping. Op de verdieping is tevens een in 2016 vernieuwde badkamer gelegen die is voorzien van een doucheruimte, dubbele wastafel en toilet.

Opslagloods
De loods (2003) van circa 17 x 47 meter biedt op dit moment plaats voor de stalling van een zestigtal caravans. Eén zijde van de loods is voorzien van windbreekgaas tussen de spantvakken.

Schuur
De voormalige veestal van circa 9 x 21 meter is eveneens in gebruik als caravanstalling. In een gedeelte van de schuur zijn aan weerzijde nog de mestputten aanwezig.

Buitenruimte
De tuin is fraai aangelegd en beschikt over enkele borders. Daarnaast is er een hoogstam fruitboomgaard aanwezig met diverse oude appel- en perenrassen, ook zijn er enkele kersen- en pruimenbomen aangeplant. Een deel van het perceel, met een grootte van circa 01.03.15 hectare, is op dit moment in gebruik als bouwland voor de teelt van maïs.

Bestemmingen:

-\tBedrijf;
-\tAgrarisch;
-\tAgrarisch – Glastuinbouw.

Burgemeester en wethouders kunnen het plan wijzigingen voor het toestaan van andere functies dan de huidige functie, met inachtneming van enkele voorwaarden zoals vermeld in het bestemmingsplan Buitengebied 2013 van de gemeente Duiven.

Bijzonderheden:

-\tWoning is gelegen op een perceeloppervlakte van 03.07.42 ha;
-\tWoning is voorzien van een alarminstallatie met verbinding naar centrale;
-\tOpslagloods is in 2014 voorzien van 36 zonnepanelen;
-\tDe kozijnen zijn voorzien van prachtige glas in lood ramen;
-\tGedeeltelijk vloerverwarming aanwezig;
-\tElektrische toegangspoort aanwezig;
-\tIn 2015 is buitenschilderwerk gedaan;
-\tAlgehele staat van onderhoud is goed;
-\tTuin is gesitueerd op het zuiden en westen.
 • Status
  Verkocht
 • Type object
  Landgoed
 • Prijs
  Verkoop bij inschrijving Kosten koper
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
Bekijk alle foto's
Bekijk alle foto's