Witte Rentmeesters en Makelaars

Putten

Huddingweg  23

€ 2.250 Per maand

Verhuurd! Woonhuis te Putten

Kenmerken

 • Status
  Verhuurd
 • Soort woning
  Woonboerderij
 • Type woning
  Vrijstaande woning
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
 • Lees meer
+38

Huddingweg  23

Bekijk alle foto's

Verhuurd! Woonhuis te Putten
€ 2.250
Per maand

Volledig solitair, te midden van bos en natuur, op landgoed Gerven gelegen woonboerderij. Dergelijke woonlocaties zijn ondertussen een unicum in Nederland. Op deze plek ervaart u de rust, ziet u het wild van dichtbij en maakt u de seizoenen nog echt mee. De geuren en kleuren van bos, land en hei, het is allemaal te verkennen, te voet of te paard, vanuit deze unieke huurwoning. Qua uitstraling vormt het geheel een niet te overtreffen plaatje, qua maatvoering staat de boerderij garant voor gezelligheid. Laat u verrassen door de combinatie van het ultieme natuurwonen met alle gemakken zoals goede bereikbaarheid, nabijheid van voorzieningen en strategische ligging ten opzichte van Utrecht en Amsterdam.

De woonboerderij "Gagelwijk" met vrijstaande berging/paardenstal is gelegen op landgoed Gerven. De sfeervolle boerderij dateert uit het jaar 1888. In 2007 is de boerderij gerenoveerd, waarbij onder meer het rieten dak is vernieuwd. De woonboerderij is gedeeltelijk in steen opgetrokken en deels in hout gepotdekseld. De schuur is in hout gepotdekseld en evenals het woonhuis met riet gedekt.

Indeling
Begane grond
Entree, trap naar kelder, toilet, meterkast (circa 10 m2), trap naar eerste verdieping, woonkamer. Vanuit de woonkamer (circa 38 m2) geven openslaande deuren toegang tot de eetkamer (circa 18 m2) welke een fantastisch uitzicht biedt op het achtergelegen bos. Slaapkamer (circa 23 m2) met openslaande deuren, badkamer (circa 10 m2) voorzien van twee wastafels, bad, douche en toilet.

Eerste verdieping
Centrale overloop, doucheruimte met toilet, aan weerszijden van de centrale overloop bevindt zich een slaapkamer (beide slaapkamers circa 15 m2).

Voorzieningen
Gas (propaangas), water en elektra, centrale verwarming, telefoon.
Dakisolatie, op begane grond gedeeltelijk dubbele beglazing.

Bijzonderheden
Alle veranderingen die de bewoners van "Gagelwijk" willen doorvoeren, zowel in als om de woning, dienen altijd overlegd te worden met de landgoedeigenaresse.
 • Status
  Verhuurd
 • Type object
  Woonhuis
 • Soort woning
  Woonboerderij
 • Type woning
  Vrijstaande woning
 • Prijs
  € 2.250 Per maand
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
Bekijk alle foto's

De Veluwe is een overwegend beboste landstreek in de Nederlandse provincie Gelderland en een voormalig kwartier van het hertogdom Gelre.

Landschap

De natuur van Het Nationale Park De Hoge Veluwe is overweldigend. De verschillende oud-Veluwse landschappen wisselen elkaar continu af; tijdens uw tocht door het Park komt u door loof- naald- en gemengde bossen, maar ook over heidevelden (nat en droog), grasvlakten en stuifzandlandschappen.

Die landschappen herbergen een ongekende diversiteit aan planten- en diersoorten. Van de zeldzame parelmoervlinder tot het imposante edelhert, van het gentiaanblauwtje tot de kleine schorseneer. Het Park kent meer dan honderd Rode Lijst-soorten, zoals de tapuit, de draaihals, de heikikker en de ringslang.

Cultuur

Naast rust, vind je op en rond de Veluwe bijzondere culinaire initiatieven, tal van culturele hotspots – zoals het Kröller-Müller Museum of Paleis Het Loo – en knusse Hanzesteden.

Onderwijs

Naast basisonderwijs, speciaal onderwijs, en middelbaar onderwijs is de Veluwe ook goed vertegenwoordigd op het gebied van middelbaar beroepsonderwijs. Ook beschikt de Veluwe over hogescholen. De bekendste Hogeschool is Hogeschool Saxion. Saxion biedt uiteenlopende opleidingen en bijzondere afstudeerrichtingen of specialisaties, zowel nationaal als internationaal. Samen met bedrijven en instellingen wordt door de lectoraten toegepast onderzoek gedaan. Daarnaast biedt de parttime School een gevarieerd aanbod van bij- en nascholing.

Sport
In iedere gemeente zijn tal van verenigingen. Of het nu gaat om voetbal, tafeltennis of hockey. Overweegt u een verhuizing naar een van de gemeenten op de Veluwe dan zijn er zeker ook mogelijkheden om uw favoriete sport in de buurt te beoefenen.

Toerisme

Het toerisme is op de Veluwe sterk ontwikkeld. De provincie Gelderland wenst de verblijfsrecreatie steeds meer te concentreren langs/in de minder kwetsbare randen van het gebied. Hiermee probeert men de grote druk van de recreatie op de natuur te verkleinen. Verschillende recreatiebedrijven in het centrum van de Veluwe en een kazerneterrein bij Nunspeet zijn weer aan de natuur teruggegeven. De overgebleven recreatiebedrijven worden daarbij zoveel mogelijk gemoderniseerd en aangepast aan de wensen van de huidige tijd.

Bekijk alle foto's