Witte Rentmeesters en Makelaars

Voorst

Deventerweg  17

€ 1.600 Per maand

Verhuurd! Woonhuis te Voorst

Kenmerken

 • Status
  Verhuurd
 • Soort woning
  Eengezinswoning
 • Type woning
  Vrijstaande woning
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
 • Lees meer
+24

Deventerweg  17

Bekijk alle foto's

Verhuurd! Woonhuis te Voorst
€ 1.600
Per maand

Vrij gelegen rijksmonument "De Portierswoning" en een vrijstaande houten schuur en circa 1.815 m2 grond gelegen op een zeer fraaie locatie op landgoed De Poll in de stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen.

Indeling
Begane grond
Via de ruime entree (ca. 6,1 m2) heeft u toegang tot de ruim opgezette woonkeuken (ca. 22,9 m2). Via de woonkeuken heeft u een weids uitzicht door de grote raampartij over de weilanden. Vanuit de ruime entree is eveneens de woonkamer te bereiken van ca. 25,4 m2. De woonkamer is voorzien van ingebouwde kasten en een open gashaard.

Op de begane grond zijn eveneens een kantoorruimte (ca. 11,2 m2), slaapkamer (ca. 19,1 m2) en een badkamer aanwezig. De badkamer is voorzien van toilet, wastafel en douche.

Verdieping
Via de trap, welke via de ruime entree te bereiken is heeft u toegang tot de verdieping met een ruime overloop (ca. 7,8 m2) die toegang biedt tot een ruime slaapkamer van ca. 16,7 m2.
 • Status
  Verhuurd
 • Type object
  Woonhuis
 • Soort woning
  Eengezinswoning
 • Type woning
  Vrijstaande woning
 • Prijs
  € 1.600 Per maand
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
Bekijk alle foto's

Stedendriehoek is de naam van het bestuurlijke samenwerkingsverband tussen zes Gelderse gemeenten en de Overijsselse gemeente Deventer. Het gebied omvat de driehoek rondom de steden Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Landschap
Karakteristiek aan de regio is een landelijke omgeving met daarbinnen de drie stedelijke kernen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Kenmerkend voor de landelijke omgeving zijn de bosrijke Veluwe met sprengen en beken, de open IJsselvallei en het coulisselandschap van de Graafschap en Salland.

De drie steden Apeldoorn, Deventer en Zutphen vormen de 'hoekstenen' van de centraal gelegen driehoek binnen de provincies Gelderland en Overijssel. Kenmerkend voor Apeldoorn is het 'groene karakter', weinig hoogbouw, de 'huisjesstructuur' met veel monumentale en vrijstaande panden en het 'kroondomein'. Zutphen en Deventer karakteriseren zich als historische Hanzesteden met cultuurhistorische kwaliteiten.

Cultuur

Naast rust, vind je op en rond de Veluwe bijzondere culinaire initiatieven, tal van culturele hotspots – zoals het Kröller-Müller Museum of Paleis Het Loo – en knusse Hanzesteden.

Onderwijs

Naast basisonderwijs, speciaal onderwijs, en middelbaar onderwijs is de Stedendriehoek ook goed vertegenwoordigd op het gebied van middelbaar beroepsonderwijs. Ook beschikt de Stedendriehoek over hogescholen. De bekendste Hogeschool is Hogeschool Saxion. Saxion biedt uiteenlopende opleidingen en bijzondere afstudeerrichtingen of specialisaties, zowel nationaal als internationaal. Samen met bedrijven en instellingen wordt door de lectoraten toegepast onderzoek gedaan. Daarnaast biedt de parttime School een gevarieerd aanbod van bij- en nascholing.

Sport

In iedere gemeente zijn tal van verenigingen. Of het nu gaat om voetbal, tafeltennis of hockey. Overweegt u een verhuizing naar een van de gemeenten in de Stedendriehoek dan zijn er zeker ook mogelijkheden om uw favoriete sport in de buurt te beoefenen.

Toerisme

Het toerisme is in de Stedendriehoek sterk ontwikkeld. De provincie Gelderland wenst de verblijfsrecreatie steeds meer te concentreren langs/in de minder kwetsbare randen van het gebied. Hiermee probeert men de grote druk van de recreatie op de natuur te verkleinen. Verschillende recreatiebedrijven in het centrum van de Veluwe en een kazerneterrein bij Nunspeet zijn weer aan de natuur teruggegeven. De overgebleven recreatiebedrijven worden daarbij zoveel mogelijk gemoderniseerd en aangepast aan de wensen van de huidige tijd.

Bekijk alle foto's