Witte Rentmeesters en Makelaars

Groessen

Rijnstrangenweg  13

€ 395.000 Kosten koper

Verkocht! Woonhuis te Groessen

Kenmerken

 • Status
  Verkocht
 • Soort woning
  Eengezinswoning
 • Type woning
  Vrijstaande woning
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
 • Lees meer

Rijnstrangenweg  13

Groessen
Bekijk op kaart

Verkocht! Woonhuis te Groessen
Vraagprijs
€ 395.000
Kosten koper

Te midden van het polderlandschap bevindt zich aan een doodlopend weggetje het complex bestaande uit een burgerwoning, een oude boerderij met een aantal schuren en een oude kas. De grond van het complex en een deel van de gebouwen staat ten dienste aan de boomgaard. Het geheel is gelegen op een ruim perceel bestaande uit erf, tuin, weiland ter grootte van circa 0.81.44 ha. Optioneel is het mogelijk de fruitboomgaard ter grootte van circa 2.30.01 ha welke deels is voorzien van erfverharding en bijgebouwen aan te kopen.

In de voortuin van de woning staat een houten tuinhuis. Achter de woning is de oude streekeigen boerderij gelegen, welke tegenwoordig dienst doet als stalling. Achter op het erf vindt men de schuur met naastgelegen garage. De laatste renovatie van het woonhuis dateert uit eind jaren ’90.

Bij de voormalige boerderij heeft recentelijk aan de buitenzijde het stuc- en schilderwerk onderhoud gehad. De erfverharding is in dezelfde periode vernieuwd.

Naast een woonfunctie is het complex door het grondoppervlakte zeer geschikt voor paardenliefhebbers. Kleinschalige activiteiten op recreatief gebied behoren ook tot de mogelijkheden. Binnen het vigerende bestemmingsplan is het houden van een kleinschalig kampeerterrein toegestaan, met dien verstande dat er maximaal 10 kampeermiddelen op het kampeerterrein mogen staan.

Daarnaast biedt het complex voldoende mogelijkheden voor aan huis verbonden beroepen en het plegen van mantelzorg. Ook voor deze activiteiten is ruimte binnen de bestaande bestemming.

Woonhuis
Begane grond

Entree met meterkast, garderobekast, toilet en trapopgang naar eerste verdieping. Via de hal komt u in de woonkamer, met achtergelegen eetkamer met schuifpui. Door de naast gelegen badkamer is de eetkamer ook te gebruiken als slaapkamer op de begane grond. Naast de woonkamer is de keuken gelegen met annex bijkeuken. De keuken, in lichte kleurstelling, is voorzien van oven, gaskookplaat en afzuigkap. In de bijkeuken is de opstelplaats van de cv ketel en bevindt zich tevens de achteringang van de woning.

Vaste trap naar:

Verdieping

Overloop met aangrenzend drie slaapkamers en een badkamer. De grootste slaapkamer bestond vroeger uit twee kleinere slaapkamers. Mogelijkheden tot het creëren van vier slaapkamers op de verdieping zijn aanwezig. Tevens is aan de overloop een badkamer gelegen, voorzien van douche, toilet en wastafel.

Boven de eerste verdieping bevindt zich een bergzolder welke door middel van een vlizotrap bereikbaar is.

Oude streekeigen boerderij:

Entree, voormalige woongedeelte voorzien van wateraansluiting en afvoer en bovengelegen bergzolder. Via het voorhuis is het achterhuis toegankelijk welke in gebruik is als werktuigenstalling en tevens plaats biedt aan koelcellen. Het achterhuis beschikt over een ruime schuurdeur welke het achterhuis ook met groter materieel toegankelijk maakt.
 • Status
  Verkocht
 • Type object
  Woonhuis
 • Soort woning
  Eengezinswoning
 • Type woning
  Vrijstaande woning
 • Vraagprijs
  € 395.000 Kosten koper
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
Bekijk alle foto's
Bekijk alle foto's