Witte Rentmeesters en Makelaars

Wehl

Loilseweg  1

€ 3.950 Per maand

Verhuurd! Woonhuis te Wehl

Kenmerken

 • Status
  Verhuurd
 • Soort woning
  Landhuis
 • Type woning
  Vrijstaande woning
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
 • Lees meer

Loilseweg  1


Verhuurd! Woonhuis te Wehl
€ 3.950
Per maand

Gelegen in de bossen van Landgoed Het Jagershuis ligt het landhuis “Het Jagershuis”. Het statige landhuis ademt de sfeer van een rijk verleden met een geschiedenis die bijna tweehonderd jaar teruggaat. Komende vanaf de doorgaande weg draait u langs weelderige rododendrons de lange oprijlaan op richting het landhuis. Rijdend onder de beukenbomen ziet u in de verte
het pronkstuk van het landgoed verschijnen. Op dit landhuis woont u niet, hier resideert u... De lange historie is aan het hele landgoed af te zien. Het landhuis zelf combineert het heden met het verleden. In 2011 is het hele huis hoogwaardig gerenoveerd met behoud van authentieke elementen.

Indeling
Begane grond
Via de statige entree is er toegang tot een ruime ontvangsthal met hierin het toilet en een kantoor/archiefruimte. Het landhuis beschikt over twee ruime salons welke beiden zijn voorzien van openhaard, respectievelijk gas en hout gestookt. Eén salon is voorzien van een verhoging en daardoor uitermate geschikt voor het geven van huisconcerten. Deze kamer staat bekend als de Chambre Culturelle. De grote salon met marmeren schouw en openslaande tuindeuren biedt de grandeur zoals van een jachthuis verwacht mag worden.

Middels openslaande deuren is de ruime keuken bereikbaar met allerhande inbouwapparatuur en aansluitend een bijkeuken welke eveneens vanaf buiten bereikbaar is. Vanuit de keuken is het tevens mogelijk om via openslaande tuindeuren het landgoed op te lopen. In de hoge hal met trap is tevens de liftschacht verwerkt. De lift geeft u eveneens toegang tot de verdieping.
Grenzend aan de achteringang bevindt zich in het halletje een kantoor. Dit kantoorgedeelte van de B.V. Landgoed Het Jagershuis behoort niet tot het gehuurde.

Tussenverdieping
Op de tussenverdieping is een bergzolder met CV-installatie.

Verdieping
De verdieping is bereikbaar via de vaste trap en de lift. De verdieping heeft 5 slaapkamers waarvan 2 met elkaar verbonden zijn middels en suite deuren. Deze 2 slaapkamers zijn eveneens voorzien van ingebouwde kasten. De hoofdslaapkamer heeft eveneens een badkamer en suite welke is voorzien van ligbad, toilet, wastafel en douche. Op de verdieping is tevens een doucheruimte aanwezig met separaat een toiletruimte.

Kelder
Landhuis “Het Jagershuis” heeft de beschikking over twee kelders. Kelder 1 is bereikbaar via een luik in de entree/hal is ingericht als wijnkelder. Kelder 2 is bereikbaar via het kantoor.
 • Status
  Verhuurd
 • Type object
  Woonhuis
 • Soort woning
  Landhuis
 • Type woning
  Vrijstaande woning
 • Prijs
  € 3.950 Per maand
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
Bekijk alle foto's
Bekijk alle foto's