Witte Rentmeesters en Makelaars

Wilp

Marsstraat  11

€ 1.550 Per maand

Verhuurd! Woonhuis te Wilp

Kenmerken

 • Status
  Verhuurd
 • Soort woning
  Woonboerderij
 • Type woning
  Vrijstaande woning
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
 • Lees meer
+36

Marsstraat  11

Bekijk alle foto's

Verhuurd! Woonhuis te Wilp
€ 1.550
Per maand

Op een prachtige locatie van het landgoed De Poll te Voorst, is de woonboerderij “De Zandwei” gelegen op een perceel van ruim 2.500 m2, te huur. Deze wel zeer bijzondere woonboerderij is om geven door een riante kavel. Een ultieme buitenkans om te komen wonen op dit prachtige landgoed en te genieten van een landelijke woning en omringende natuur in een dynamische omgeving. De monumentale woning is nog geheel in oude traditionele staat met een voorhuis en een deel met hildes. De boerderij is ideaal geschikt voor bewoning door 2 personen.

Indeling
Begane grond

Vanuit de deel, welke nog in orginele staat verkeerd en is voorzien van hildes, is de woning te bereiken via een lange entree, gang welke toegang biedt tot de woonkamer.De badkamer, provisieruimte en kelder zitten allen aan de linkerzijde van de woning (vanaf het deel gezien). De badkamer is voorzien van een apart toilet, wastafel, ligbad en douche. Aan de andere zijde van de woning is er ruimte voor een
werkkamer, slaapkamer.

De deel is daarnaast voorzien van een wasruimte en ruimte voor schoeisel etcetera.

Tevens is de woonboerderij voorzien van een kelder van 9 m2.

Buitenruimte

Op het erf staat naast de woonboerderij een houten kapschuur. Deze verkeerd in een goede staat van onderhoud. De kapschuur is hobbymatig in
gebruik geweest voor stalling van geiten, schapen en koeien. Tegenover de boerderij ligt langs de rivier nog een smalle strook uiterwaardenweiland welke eventueel bijgehuurd kan worden voor het houden van vee. De oppervlakte is ca. 0,5 ha. groot. Daarnaast is er een terras gesitueerd onder een oude traditionele eenroedige hooiberg. Tevens staat er aan de zijkant van het perceel nog een houten schuur met hierin een kippenhok met legnesten en daarachter een kippenren.

Voor de woonboerderij staat nog een authentieke pomp met kast welke tevens gekenmerkt is als gemeentelijk monument.

De woonboerderij staat op een perceel van 0.25.00 hectare en is bereikbaar via een oprit. De oprit is af te sluiten middels een hek.

Voor meer informatie kunt u de brochure downloaden, bij vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 0314-382121
 • Status
  Verhuurd
 • Type object
  Woonhuis
 • Soort woning
  Woonboerderij
 • Type woning
  Vrijstaande woning
 • Prijs
  € 1.550 Per maand
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
Bekijk alle foto's

Stedendriehoek is de naam van het bestuurlijke samenwerkingsverband tussen zes Gelderse gemeenten en de Overijsselse gemeente Deventer. Het gebied omvat de driehoek rondom de steden Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Landschap
Karakteristiek aan de regio is een landelijke omgeving met daarbinnen de drie stedelijke kernen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Kenmerkend voor de landelijke omgeving zijn de bosrijke Veluwe met sprengen en beken, de open IJsselvallei en het coulisselandschap van de Graafschap en Salland.

De drie steden Apeldoorn, Deventer en Zutphen vormen de 'hoekstenen' van de centraal gelegen driehoek binnen de provincies Gelderland en Overijssel. Kenmerkend voor Apeldoorn is het 'groene karakter', weinig hoogbouw, de 'huisjesstructuur' met veel monumentale en vrijstaande panden en het 'kroondomein'. Zutphen en Deventer karakteriseren zich als historische Hanzesteden met cultuurhistorische kwaliteiten.

Cultuur

Naast rust, vind je op en rond de Veluwe bijzondere culinaire initiatieven, tal van culturele hotspots – zoals het Kröller-Müller Museum of Paleis Het Loo – en knusse Hanzesteden.

Onderwijs

Naast basisonderwijs, speciaal onderwijs, en middelbaar onderwijs is de Stedendriehoek ook goed vertegenwoordigd op het gebied van middelbaar beroepsonderwijs. Ook beschikt de Stedendriehoek over hogescholen. De bekendste Hogeschool is Hogeschool Saxion. Saxion biedt uiteenlopende opleidingen en bijzondere afstudeerrichtingen of specialisaties, zowel nationaal als internationaal. Samen met bedrijven en instellingen wordt door de lectoraten toegepast onderzoek gedaan. Daarnaast biedt de parttime School een gevarieerd aanbod van bij- en nascholing.

Sport

In iedere gemeente zijn tal van verenigingen. Of het nu gaat om voetbal, tafeltennis of hockey. Overweegt u een verhuizing naar een van de gemeenten in de Stedendriehoek dan zijn er zeker ook mogelijkheden om uw favoriete sport in de buurt te beoefenen.

Toerisme

Het toerisme is in de Stedendriehoek sterk ontwikkeld. De provincie Gelderland wenst de verblijfsrecreatie steeds meer te concentreren langs/in de minder kwetsbare randen van het gebied. Hiermee probeert men de grote druk van de recreatie op de natuur te verkleinen. Verschillende recreatiebedrijven in het centrum van de Veluwe en een kazerneterrein bij Nunspeet zijn weer aan de natuur teruggegeven. De overgebleven recreatiebedrijven worden daarbij zoveel mogelijk gemoderniseerd en aangepast aan de wensen van de huidige tijd.

Bekijk alle foto's