Witte Rentmeesters en Makelaars

Putten

Groot Hellerweg  7

€ 1.950 Per maand

Verhuurd! Woonhuis te Putten

Kenmerken

 • Status
  Verhuurd
 • Soort woning
  Woonboerderij
 • Type woning
  Vrijstaande woning
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
 • Lees meer
+19

Groot Hellerweg  7

Bekijk alle foto's

Verhuurd! Woonhuis te Putten
€ 1.950
Per maand

Op een prachtige locatie op landgoed Hell te Putten is de woonboerderij Den Hoek gelegen op een perceel van circa 4.871 m². Deze wel zeer bijzondere hoeve wordt samen met een bijgebouw verhuurd. Een ultieme buitenkans om te komen wonen op dit prachtige landgoed en te genieten van de rust en prachtige omringende natuur.

Den Hoek is gelegen aan een verkeersluwe laan die over het landgoed voert. In dit oude cultuurlandschap wisselen bos, lanen, akker- en weideland elkaar naadloos af. In deze woonboerderij, welke gebouwd is voor 1900, voelt u letterlijk de rijke historie van landgoed Hell.

De boerderij is gelegen in het buitengebied van Putten. De uitvalswegen A28 en N798 zijn makkelijk bereikbaar vanaf de boerderij. Op 25 autominuten ligt Amersfoort en Zwolle is binnen 35 minuten te bereiken. Via de stations Nijkerk en Putten liggen ook verbindingen via het openbaar vervoer met de rest van Nederland binnen handbereik.

Indeling

Begane grond
Via de entree (ca. 2,6 m²) komt u in de riante woonkamer met open keuken (ca. 64m²). Vanuit de woonkamer is tevens de opkamer te bereiken (ca. 4 m2), welke prima gebruikt kan worden als kantoor. Via de gang zijn naast het toilet eveneens de twee slaapkamers (16,4 m² en 19,8 m²) te bereiken welke ieder beschikken over ingebouwde kasten en een badkamer en suite (ca. 6 m²) met een apart bad- en douchegelegenheid en vaste wastafel.

Eerste verdieping
Middels de trap is de verdieping te bereiken waar zich een derde slaapkamer bevind (ca. 6,6 m²). Daarnaast bevinden zich nog twee kamers op de verdieping van respectievelijk 8,6 m² en 11,2 m². De derde badkamer van ca. 3,7 m² beschikt over een vaste wastafel en een douchegelegenheid.

Juridisch aspecten

Aanvaarding
Aanvaarding in overleg.

Huur
De woonboerderij, bijbehorende schuur en ondergrond, tuin en erf zijn te huur voor een aanvangshuur van € 1950,= per maand.
 • Status
  Verhuurd
 • Type object
  Woonhuis
 • Soort woning
  Woonboerderij
 • Type woning
  Vrijstaande woning
 • Prijs
  € 1.950 Per maand
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
Bekijk alle foto's

De Veluwe is een overwegend beboste landstreek in de Nederlandse provincie Gelderland en een voormalig kwartier van het hertogdom Gelre.

Landschap

De natuur van Het Nationale Park De Hoge Veluwe is overweldigend. De verschillende oud-Veluwse landschappen wisselen elkaar continu af; tijdens uw tocht door het Park komt u door loof- naald- en gemengde bossen, maar ook over heidevelden (nat en droog), grasvlakten en stuifzandlandschappen.

Die landschappen herbergen een ongekende diversiteit aan planten- en diersoorten. Van de zeldzame parelmoervlinder tot het imposante edelhert, van het gentiaanblauwtje tot de kleine schorseneer. Het Park kent meer dan honderd Rode Lijst-soorten, zoals de tapuit, de draaihals, de heikikker en de ringslang.

Cultuur

Naast rust, vind je op en rond de Veluwe bijzondere culinaire initiatieven, tal van culturele hotspots – zoals het Kröller-Müller Museum of Paleis Het Loo – en knusse Hanzesteden.

Onderwijs

Naast basisonderwijs, speciaal onderwijs, en middelbaar onderwijs is de Veluwe ook goed vertegenwoordigd op het gebied van middelbaar beroepsonderwijs. Ook beschikt de Veluwe over hogescholen. De bekendste Hogeschool is Hogeschool Saxion. Saxion biedt uiteenlopende opleidingen en bijzondere afstudeerrichtingen of specialisaties, zowel nationaal als internationaal. Samen met bedrijven en instellingen wordt door de lectoraten toegepast onderzoek gedaan. Daarnaast biedt de parttime School een gevarieerd aanbod van bij- en nascholing.

Sport
In iedere gemeente zijn tal van verenigingen. Of het nu gaat om voetbal, tafeltennis of hockey. Overweegt u een verhuizing naar een van de gemeenten op de Veluwe dan zijn er zeker ook mogelijkheden om uw favoriete sport in de buurt te beoefenen.

Toerisme

Het toerisme is op de Veluwe sterk ontwikkeld. De provincie Gelderland wenst de verblijfsrecreatie steeds meer te concentreren langs/in de minder kwetsbare randen van het gebied. Hiermee probeert men de grote druk van de recreatie op de natuur te verkleinen. Verschillende recreatiebedrijven in het centrum van de Veluwe en een kazerneterrein bij Nunspeet zijn weer aan de natuur teruggegeven. De overgebleven recreatiebedrijven worden daarbij zoveel mogelijk gemoderniseerd en aangepast aan de wensen van de huidige tijd.

Bekijk alle foto's