Witte Rentmeesters en Makelaars

Loo Gld

Loostraat  13

€ 449.500 Kosten koper

Verkocht! Woonhuis te Loo Gld

Kenmerken

 • Status
  Verkocht
 • Soort woning
  Woonboerderij
 • Type woning
  Vrijstaande woning
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
 • Lees meer

Loostraat  13

Loo Gld
Bekijk op kaart

Verkocht! Woonhuis te Loo Gld
Vraagprijs
€ 449.500
Kosten koper

De woonboerderij dateert uit 1913 en het voorhuis is in 2006 tot en met 2008 volledig gerenoveerd. Vanuit het erf loopt men de deel op. De voormalige deel is momenteel in gebruik als zijnde opslagruimte, aan één zijde bevat het dakbeschot nog asbestplaten. De hildes zijn verwijderd en alle hout is tijdens de renovatie behandeld voor houtworm en boktor. Op de deel bevindt zich eveneens een aparte wasruimte.

Vanuit de deel biedt een deur toegang tot het voorhuis. Vanuit de lange hal zijn de diverse ruimten te bereiken. De ruime woonkeuken is voorzien van een ingebouwde vaatwasser, koelkast en (drie) vrieslades. Ook beschikt de keuken over een groot gasfornuis. Oude inbouwkasten zijn tijdens de renovatie behouden gebleven en zorgen hiermee voor extra opbergruimte. Via twee openslaande deuren heb je toegang naar de aansluitende lichte woonkamer welke uitzicht biedt over de omliggende landerijen. Ook hier zijn oude elementen behouden wat de woning extra karakter geeft.

Naast de keuken en de woonkamer kan men vanuit de lange hal eveneens toegang krijgen tot twee slaapkamers. Hiervan kan één ook in gebruik worden genomen als studeer-, werk- en/of hobbykamer. De andere slaapkamer beschikt over een badkamer en suite. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en dubbele wastafel. Op de begane grond bevinden zich verder nog een stijlvolle garderobe en toilet.

De woonboerderij beschikt eveneens over een ruime kelder welke vanuit de hal te bereiken is.

Middels de trap (welke is weggewerkt achter een deur) is er toegang tot een volledige verdieping van circa 110 m2. Deze verdieping heeft nog de ruimte om volledig te worden verbouwd voor de realisatie van extra (slaap)kamers, een extra badkamer of anderszins. Ook in deze ruimte is al het houtwerk behandeld tijdens de renovatie voor houtworm en boktor.

Het pand is aangesloten op elektra, gas, water en riolering.

Naast het hoofdgebouw staat een landbouwschuur welke in de zelfde stijl is opgetrokken als het hoofdgebouw. De landbouwschuur heeft een gebintenconstructie en verkeerd in een matige staat.

Naast de boerderij staat een klein bakhuis met steensmuren en een met pannen gedekt dak. Op het achtererf staat een houten schuur c.q. berging alsmede een wagenloods met een stalen constructie en wanden van damwandprofielen. De houten schuur verkeerd in een matige staat.
 • Status
  Verkocht
 • Type object
  Woonhuis
 • Soort woning
  Woonboerderij
 • Type woning
  Vrijstaande woning
 • Vraagprijs
  € 449.500 Kosten koper
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
Bekijk alle foto's
Bekijk alle foto's