Witte Rentmeesters en Makelaars nu ook thuis in bedrijfs onroerend goed!

Met ingang vanaf heden plaatsen wij voor u ook uw kantoorruimte, winkelpanden of ander bedrijfs onroerend goed op Funda in Business.

Door een nauwe samenwerking met Funda weten we de lijntjes kort te houden en hiermee de presentatie ook optimaal te benutten. Funda in Business is de plek voor de verhuur/verkoop van uw bedrijfs onroerend goed. Ook kunnen wij u bijstaan bij aanhuur/aankoop van bedrijfs onroerend goed.

Of het nu gaat om een statig monumentaal kantoorpand of een fabriekshal op een industrieterrein. Bij Witte Rentmeesters en Makelaars bent u op het juiste adres om uw onroerend goed onder de loep te nemen. Wij staan voor kwaliteit en zullen met onze betrokkenheid en de gedegen onderzoeken die we uitvoeren een passend advies uitbrengen. Wij zijn uw gesprekspartner en zoeken samen met u naar de juiste strategische aanpak.

Wilt u meer informatie over hoe wij te werk gaan? Neem dan eens vrijblijvend contact op met ons kantoor via telefoon: 0314-382121 of per e-mail: info@witterentmeestersenmakelaars.nl

Naar mobiele navigatie