Witte Rentmeesters en Makelaars is dè Monumentenmakelaar uit uw regio

Al meer dan 25 jaar is Witte Rentmeesters en Makelaars een begrip. Als kantoor hebben we alle kennis in huis van (Rijks)monumenten, de bijbehorende subsidies en laagrentende leningen. Wij weten als geen ander hoe het is om zorg te dragen voor een monument en exclusief vastgoed.

De rentmeesterij en de makelaardij vullen elkaar hier in perfect aan. Wij zijn dan ook hèt kantoor om de verkoop van uw unieke monument te verzorgen. Natuurlijk gaan we ook graag met u op pad in de zoektocht naar dat ene plekje. Wij nemen graag de zorg uit handen.

Om dit nog meer kracht bij te zetten zijn we aangesloten bij het Nationaal Monumenten Portaal. Dit is de “Funda” voor monumenten. Het is het portaal voor iedereen die een monument wil beleven, kopen of huren. https://www.nationaalmonumentenportaal.nl/vraag-en-aanbod/

Wilt u een vrijblijvende waardebepaling van uw monument? Wij komen graag bij uw langs, uw woning verdient ten slotte onze exclusieve aandacht! Mail voor meer informatie naar: mailto:info@witterentmeestersenmakelaars.nl of bel 0314-382121.

Naar mobiele navigatie