Medewerkers

Wij zijn Witte Rentmeesters en Makelaars

U kunt ons bereiken op ons algemene telefoonnummer 0314-38 21 21 en middels het algemene e-mailadres: info@witterentmeestersenmakelaars.nl

Pieter Witte

Directeur, Rentmeester, Register Makelaar Taxateur

Van Witte Rentmeesters en Makelaars B.V. ben ik directeur-eigenaar, beëdigd rentmeester NVR en gecertificeerd register makelaar en -taxateur. Ik ben een allround landgoedbeheerder met veel ervaring op het gebied van rendementsverbetering van landgoederen, versterken van de kernkwaliteiten van landgoederen en het adviseren, aansturen en begeleiden van onder andere complexe herbestemmings- en restauratieprojecten van rijks- en gemeentelijke monumenten. Taxeren van landgoederen en agrarisch vastgoed, bemiddelen bij bedrijfsverplaatsingen op onteigeningsbasis en de bemiddeling bij aan- en verkoop van landelijk vastgoed, zijn specialismen waarbij mijn jarenlange ervaring goed tot zijn recht komt.  In mijn vrije tijd ben ik druk met tuinieren in de kantoortuin, wandelen met mijn grote vriend labrador Joep en recreatief fietsen kris kras door Nederland heen. 

T.0314 38 21 21 | E.

Harm Peter de Vries

Rentmeester

Na mijn opleiding Bos- en Natuurbeheer met als specialisatie “Vastgoed en grondverkeer” ben ik in 2009 bij Witte Rentmeesters en Makelaars begonnen als rentmeester. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het beheer en de exploitatie van particuliere landgoederen. Door mijn “groene opleiding” kan ik mij naast pacht- en huurzaken ook inzetten voor de bosbouw en de realisatie en beheer van natuurterreinen. Een belangrijke taak op de landgoederen is het beheren en versterken van de landschappelijke en cultuurhistorische waarden. Door de Master Landschapsgeschiedenis - die ik momenteel volg - kan ik mij in de toekomst meer specialiseren in het erfgoedbeheer en daarmee de klanten van het kantoor nog breder bedienen. In mijn vrije tijd trek ik er graag met mijn racefiets op uit om de Veluwe en de Achterhoek te verkennen of ga ik met hond Miro het veld in voor een lange wandeling.

T.0314 38 21 21 | E.

Martin van Galen

Rentmeester/Register Taxateur

Geboren in de Achterhoek, opgegroeid op de Veluwezoom en daardoor bekend met het werkgebied van Witte Rentmeesters en Makelaars. Na enige jaren in het westen van het land te hebben gewerkt bij een particulier rentmeesterskantoor en een waterschap, deed de kans zich voor om bij Witte Rentmeesters en Makelaars in dienst te treden. Mijn werkzaamheden bestaan uit het beheer van landgoederen en het taxeren van landelijk vastgoed. De veelzijdigheid van het werk, de prachtige omgeving en het professionele team zorgen er voor dat ik dagelijks met plezier naar kantoor en diverse fraaie locaties ga. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten actief. Tuinieren en buitensporten, waaronder hardlopen, hebben mijn interesse.

T.0314 38 21 21 | E.

Chantal Hageman-Menkhorst

Assistent Makelaardij & Rentmeesterij

Tijdens mijn HBO studie Management, Economie en Recht heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van Vastgoedmanagement en Makelaardij. Sinds oktober 2013 werk ik met veel plezier bij Witte Rentmeesters en Makelaars en ben ik naast de makelaardij ook verantwoordelijk voor alles wat met de pacht-, jacht- en huurcontracten te maken heeft. Tot slot houd ik me ook bezig met alle sociale media activiteiten van Witte Rentmeesters en Makelaars. Samen met mijn man ben ik woonachtig in Doetinchem en trekken we er met regelmaat op uit met onze Mini Cooper uit 1993. In mijn vrije tijd ben ik creatief bezig met het ontwerpen van sieraden voor mijn webshop en speel ik dwarsfluit en piccolo bij een harmonie orkest in Zelhem.

Monique Tiemissen

Financieel Manager

Na enkele jaren werkervaring in het notariaat ben ik vanaf juni 2002 werkzaam bij Witte Rentmeesters en Makelaars. Ik heb jaren de pacht- en huuradministratie verzorgd, maar ik ben me steeds meer gaan verdiepen in het financiële gedeelte. Thans verzorg ik de gehele financiële administratie voor kantoor en onze opdrachtgevers. Daarnaast houd ik me bezig met verzekeringen, salarisadministratie en sta ik mijn collega’s bij met raad en daad. Ook voor een reservering bij Kasteel De Kelder kan men bij mij terecht. Een veelzijdige functie dus! Het afwisselende werk, het contact met mensen en de leuke collega’s zorgen ervoor dat ik iedere dag met veel plezier naar kantoor ga. Samen met mijn man en twee kinderen ben ik woonachtig in het mooie dorp Herwen. In mijn vrije tijd lees ik graag, geniet van de voetbalwedstrijden van onze kinderen en vind het leuk om lekker bij te kletsen met vrienden en familie. Ik verzorg ook nog het secretariaatswerk voor de ouderraad van de basisschool en zet me in bij allerlei schoolactiviteiten. Een druk, maar leuk bestaan!

Martine Koolenbrander

Secretaresse

Geboren in Doetinchem en opgegroeid in Zelhem, nu woonachtig in Arnhem-Noord. Na een aantal jaren werkzaam geweest te zijn in de financiële dienstverlening ben ik sinds 5 december 2016 werkzaam bij Witte Rentmeesters en Makelaars als secretaresse voor de rentmeesters en makelaars en daardoor terug in de mooie Achterhoek. In mijn vrije tijd ga ik graag naar een concert, cabaretvoorstelling of museum, lees ik graag boeken, spreek ik af met vrienden of maak ik een wandeling op de Veluwe of aan het strand.

T.0314 38 21 21 | E.

Femke Huntink

Secretaresse

Na 6 jaar werkervaring in de hypothekenbranche ben ik de uitdaging aangegaan om bij Witte Rentmeesters en Makelaars als secretarieel medewerkster aan de slag te gaan. Bij Witte Rentmeesters en Makelaars ben ik secretaresse voor een aantal rentmeesters en makelaars en bied ik ondersteuning bij hun werkzaamheden. Ook hou ik me bezig met de binnenkomende telefonie en email. In mijn vrije tijd ga ik graag tennissen of wandelen in het bos. Ik geniet ook van gezellige afspraken met familie en vrienden.

T.0314 38 21 21 | E.

Inge Loes Witte

Administratieve ondersteuning

Als mede eigenaresse van Witte Rentmeesters en Makelaars B.V. ondersteun ik het Witte-team met allerhande werkzaamheden op kantoor. Tuinieren is mijn grote passie. Ik barst van de creativiteit en kan deze goed kwijt op kantoor.

Naar mobiele navigatie