Medewerkers

Wij zijn Witte Rentmeesters en Makelaars

U kunt ons bereiken op ons algemene telefoonnummer 0314-38 21 21 en middels het algemene e-mailadres: info@witterentmeestersenmakelaars.nl

Pieter Witte

Directeur, Rentmeester, Register Makelaar Taxateur

Van Witte Rentmeesters en Makelaars B.V. ben ik directeur-eigenaar, beëdigd rentmeester NVR en gecertificeerd register makelaar en -taxateur. Ik ben een allround landgoedbeheerder met veel ervaring op het gebied van rendementsverbetering van landgoederen, versterken van de kernkwaliteiten van landgoederen en het adviseren, aansturen en begeleiden van onder andere complexe herbestemmings- en restauratieprojecten van rijks- en gemeentelijke monumenten. Taxeren van landgoederen en agrarisch vastgoed, bemiddelen bij bedrijfsverplaatsingen op onteigeningsbasis en de bemiddeling bij aan- en verkoop van landelijk vastgoed, zijn specialismen waarbij mijn jarenlange ervaring goed tot zijn recht komt.  In mijn vrije tijd ben ik druk met tuinieren in de kantoortuin, wandelen met mijn grote vriend labrador Joep en recreatief fietsen kris kras door Nederland heen. 

T.0314 38 21 21 | E.

Martin van Galen

Rentmeester/Register Taxateur

Geboren in de Achterhoek, opgegroeid op de Veluwezoom en daardoor bekend met het werkgebied van Witte Rentmeesters en Makelaars. Na enige jaren in het westen van het land te hebben gewerkt bij een particulier rentmeesterskantoor en een waterschap, deed de kans zich voor om bij Witte Rentmeesters en Makelaars in dienst te treden. Mijn werkzaamheden bestaan uit het beheer van landgoederen en het taxeren van landelijk vastgoed. De veelzijdigheid van het werk, de prachtige omgeving en het professionele team zorgen er voor dat ik dagelijks met plezier naar kantoor en diverse fraaie locaties ga. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten actief. Tuinieren en buitensporten, waaronder hardlopen, hebben mijn interesse.

T.0314 38 21 21 | E.

Inge Loes Witte

Administratieve ondersteuning

Als mede eigenaresse van Witte Rentmeesters en Makelaars B.V. ondersteun ik het Witte-team met allerhande werkzaamheden op kantoor. Tuinieren is mijn grote passie. Ik barst van de creativiteit en kan deze goed kwijt op kantoor.

Naar mobiele navigatie