Planschade

Wanneer een gemeente voor uw woning met vrij uitzicht opeens een bestemmingsplanprocedure inbrengt om op de aangrenzende landbouwgronden van uw buurman huizen te bouwen, is de kans groot dat uw huis in waarde daalt en u recht hebt op een planschadevergoeding van de overheid.

Ook kan het zijn dat de overheid vlakbij uw woning bijvoorbeeld een rondweg aanlegt waardoor u niet alleen geluidsoverlast ondervindt maar ook uw uitzicht deels wordt belemmerd. Daardoor kan ook uw woning aanzienlijk in waarde dalen. Het is zaak om tijdig te laten onderzoeken of u in aanmerking komt voor een planschadevergoeding van de overheid.

Witte Rentmeesters en Makelaars heeft ruime ervaring met quickscan onderzoeken om te bepalen of de kans op een planschadevergoeding reëel is en wij kunnen u ook verder adviseren en behulpzaam zijn bij de aanvraag en zo nodig taxatie van de schade verzorgen. 

Neem direct contact op

Wij staan u graag met raad en daad bij. Heeft u een vraag of wilt u dat wij contact met u opnemen? Een persoonlijk gesprek biedt tenslotte nieuwe inzichten. We ontvangen u graag op ons kantoor of komen bij u thuis om de planschade te bekijken.
Neem direct contact op