Planschade

Wanneer een gemeente voor uw woning met vrij uitzicht opeens een bestemmingsplanprocedure inbrengt om op de aangrenzende landbouwgronden van uw buurman huizen te bouwen, is de kans groot dat uw huis in waarde daalt en u recht hebt op een planschadevergoeding van de overheid.

Ook kan het zijn dat de overheid vlakbij uw woning bijvoorbeeld een rondweg aanlegt waardoor u niet alleen geluidsoverlast ondervindt maar ook uw uitzicht deels wordt belemmerd. Daardoor kan ook uw woning aanzienlijk in waarde dalen. Het is zaak om tijdig te laten onderzoeken of u in aanmerking komt voor een planschadevergoeding van de overheid.

planschade

Witte Rentmeesters en Makelaars heeft ruime ervaring met quickscan onderzoeken om te bepalen of de kans op een planschadevergoeding reĆ«el is en wij kunnen u ook verder adviseren en behulpzaam zijn bij de aanvraag en zonodig taxatie van de schade verzorgen. 

Over Witte Rentmeesters en Makelaars
Beheer van landgoederen, agrarische makelaardij, woningmakelaardij en onteigeningen vormen al meer dan 25 jaar de kernactiviteiten van Witte Rentmeesters en Makelaars uit Hoog-Keppel. Op die jaren kijken we met gepaste trots terug.

Maar dat weerhoudt ons kantoor er niet van om de blik op de toekomst te richten. Als team van rentmeesters en makelaars gaan we constant voor ontwikkeling om in de markt voorop te blijven lopen. Dat doen we met verschillende achtergronden. Vanuit agrarisch beheer, vanuit de makelaardij en vanuit een juridische achtergrond. Op die manier zijn wij thuis in de breedte van het landelijk gebied.
Lees meer over ons