Ons complete rentmeestersteam
geschreven op 12-08-2019
categorie Kantoornieuws
door Ingrid
delen

Ons complete rentmeestersteam

Hierbij presenteren wij het rentmeestersteam van ons kantoor dat onlangs is uitgebreid met een nieuwe medewerker Erwin Zark. Daar hoort een nieuwe foto bij! 

Ons complete rentmeestersteam

Het ervaren en enthousiaste team van Witte Rentmeesters en Makelaars is o.a. deskundig in het beheren van landgoederen, (her)ontwikkelen van vrijkomende gebouwen, bestemmingsplanprocedures, rendementsverbetering, rangschikking van onroerende goederen onder de Natuurschoonwet 1928 en overige subsidieregelingen. Wij kunnen voor u taxaties uitvoeren, bemiddelen bij geschillen en strategische gronden aankopen. Met de komst van Erwin is tevens een nog uitgebreidere kennis van de agrarische sector aanwezig. 

Ook voeren wij onderhandelingen namens opdrachtgevers wiens gronden een woon- of industriebestemming krijgen en begeleiden wij bij onteigeningsprocedures. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de aanleg van de Betuwe-route of, meest recent, de doortrekking van de snelweg A15 tussen Bemmel en de A12 bij Duiven. Ook bij omvormingsprojecten, zoals bijvoorbeeld de regeling rood-voor-rood of omzetting van landbouw naar natuur of het herbestemmen van vrijgekomen agrarische gebouwen in het buitengebied, kunnen wij u helpen met onze uitgebreide expertise. Daarnaast koppelen wij onze expertise als rentmeesters aan onze makelaardij, waardoor wij u net dat beetje extra kunnen bieden dat bij unieke en monumentale objecten benodigd is. 

Onze missie is het behartigen van de belangen van landgoedeigenaren, (groot)grondbezitters en al onze opdrachtgevers, want ook u verdient onze exclusieve aandacht!  

Ons complete rentmeestersteam

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u advies, neem dan gerust contact op met ons kantoor.


Ons team

> Onze medewerkers